ایران سرویس

خدمات سرویس فنی

ایران سرویس

خدمات سرویس فنی

  • ۰
  • ۰

برای شما نیز پیش آمده است که لوله فاضلاب منزلتان در گیر گرفتگی شده باشد و ناچار میباشید این نقص‌ را برطرف فرمائید . ولی حتما با این سوال ها روبرو شده‌اید , برای رفع این گرفتگی لوله فاضلاب چیکار کنم ؟ با چه ابزاری می بایست این مشل را حل کنم ؟ برای مفتوح کردن لوله فاضلاب میتوانید از مایع لوله بازکنی , اسید لوله بازکنی , پودر لوله بازکنی , فنر لوله بازکنی و دستگاه لوله بازکنی به کارگیری کرد . 

هرمورد از مورد ها ذکر شده در حالتی‌که کارساز می باشند که گرفتگی شدید نباشد . اسید لوله بازکنی , مایع لوله بازکنی و سایر مورد ها برای گرفتگی‌های ضعیف مطلوب میباشند . در شرایطی‌که علت گرفتگی خاک یا این که رسوبات فاضلاب باشد این اسیدها و مایع قوی به رفع آن‌ها نیستند و در‌این‌صورت‌ است که بایستی از دستگاه لوله بازکنی به کارگیری نمائید . لوله بازکنی شبانه روزی کرج

دستگاه لوله بازکنی 

پیشین از ساخته شدن دستگاه لوله بازکنی , اشخاص برای گشودن لوله از فنر به همراه دریل استعمال می‌کردند . به‌این صورت که فنر را به رمز دریل می‌بستد و مبادرت به بازکردن لوله می‌کردند . نقص‌ این روش در‌این بود که دریل با سرعت می چرخید و فنر را به دیواره‌ها می‌کوبید و با ساخت دستگاه لوله بازکنی این مشل حل شد . 

فواید دستگاه لوله بازکنی 

دستگاه لوله بازکنی , شایسته ترین ابزار برای بازکردن لوله‌های گرفته شده فاضلاب است که کار با آن مضاعف بی آلایش است . ساختار این دستگاه از موتور و فنر است . موتور نیروی اضطراری برای کارکرد دستگاه لوله بازکنی را تامین میکند و فنر نیروی بازکننده لوله بازکنی را برای حذف گرفتگی‌ها . 

دستگاه لوله بازکن فواید دوچندان دارااست که به اصلی‌ترین آن ها اشاره می کنیم : 

1 - کوچک و قابل حمل 

2 - به کارگیری از برق شهری 

3 - بازکردن گرفتگی‌های طاقت فرسا 

4 - سرفنرهای متعدد 

5 - فنر بلند برای لوله‌های طولانی 

6 - محیط جمع‌کننده فنر 

7 - سرعت کار در گشودن گرفتگی 

8 - مطلوب برای شرکت ها لوله بازکنی 


روش کار با دستگاه لوله بازکنی چگونه است ؟ 

برای آغاز بع کار با دستگاه لوله بازکنی , ابتدا آن را به برق وصل فرمایید . آن گاه سرفنر متبوع را به سرفنر دستگاه لوله بازکنی وصل میکنیم و سپس فنر دستگاه لوله بازکنی را به آرامی از محیط اختصاصی فنر که روی دستگاه لوله بازکنی قرار گرفته است بیرون می کنیم و وارد لوله فاضلابی که در گیر گرفتگی شده‌است میکنیم . آنقدر فنر دستگاه لوله بازکنی را باطن لوله فاضلاب وارد می کنیم که سرفنر دستگاه لوله بازکنی به محل گرفتگی لوله فاضلاب رسد . بعد کلید روشن , دستگاه لوله بازکنی را فشار می‌دهید تا موتور دستگاه لوله بازکنی آغاز به تکان نماید . هم اکنون فنر دستگاه لوله بازکنی گرفتگی‌های داخل لوله را گشوده مینماید . 

صرفا کاری که اضطراری است انجام دهید این است که با اعتنا و متانت , فنر دستگاه لوله بازکنی را به باطن لوله فاضلاب فشار دهید . علت این کار این است که فنر بیشتر وارد لوله فاضلاب شود و تمام گرفتگی آن را از میان پیروز شود . همینطور می‌توان از کلید چپ‌گرد و راست‌گرد جهت تاثیر بیشتر دستگاه لوله بازکنی به کار گیری کرد . پس از گشوده شدن لوله بوسیله دستگاه لوله بازکنی بایستی فنر دستگاه را از درون لوله بیرون کرد و در محل منحصربه‌فرد روی دستگاه لوله بازکنی عده کرد . پس بیرون شدن فنر از لوله فاضلاب بایستی یه خرده آب درون لوله ریخته شود تا مواد زائد باطن لوله به باطن چاه سوق دهی شوند و مجدد منجر تولید گرفتگی نشوند . 

در یکسری از موردها که کشش آب به آهستگی و با نقص‌ مضاعف صورت میگیرد , می توان از پمپ کردن معمولی به شیوه ذیل برای گشودن لوله استعمال کرد : 

روش انجام این کار به‌این صورت است که آب را در قسمتی که سرویس بهداشتی , کفشویی یا این که کاسه دستشویی قرار دارا‌هستند گشوده می‌کنیم و بعد از آن با فشار بسیار پمپ را در محل ذی‌ربط قرار می‌دهیم تا فشار و نیروی وارداتی بوسیله پمپ سبب ساز متراکم شدن لاستیک پمپ به باطن سیفون و شتر گلو شود و در ادامه گرفتگی لوله رفع و می بایست اظهار‌کرد این هوای متراکم است که سبب ساز رفع گرفتگی لوله فاضلاب می شود . 

به کار گیری از تراکم هوا : گه گاه گرفتگی به خاطر وجود یک شیء فرنگی یا این که طاقت فرسا شدن فضولات است که درین طور مواقع بایستی گرفتگی لوله را با دستگاه تراکم هوا گشوده کرد . 

در هنگام به کارگیری از این روش به یکسری نکته دقت نمایید : الف ) دستگاه تراکم هوا دارنده مخزنی است که داخل آن با تلمبه زدن هوا انباشته می شود و روی کاغذ مدرجی که خویش دستگاه داراست عقربه ای تکان می نماید تا اندازه هوا نشان داده شود . با محافظت ظریف و امن دستگاه به گونه ای که ریسک پس زدن و پیدایش رخداد ای وجود نداشته باشد , اهرم دستگاه را می‌کشیم که پیرو آن فعالیت پمپ کردن صدای شدیدی ساخت می‌کنید و صورت میگیرد و لوله به‌دنبال آن بلافاصله گشوده می شود . ب ) در بعضا از مواقع قابلیت این موجود است که چند دفعه ضروری باشد فعالیت کمپرس هوا را با این دستگاه انجام دهید تا گرفتگی لوله برطرف شود . ج ) برای این‌که آزمون نمایید لوله گشوده شده‌است یا این که خیر خوبتر است آب را به باطن لوله ها گشوده فرمایید و سرعت کشش را ملاحظه کنید , سرعت کشش بالا نشان از رفع گرفتگی لوله داراست . 

در صورتی‌که روش های بالا پاسخ نداد یا این که قابلیت آن وجود نداشت میتوانید روش فنر زنی را انجام دهید . مسافت میان مکان گرفتگی لوله با شتر گلو دوچندان است و برای انجام فعالیت فنر زنی بایستی از دستگاه مخصوصی به کارگیری کرد . این دستگاه بایستی به یک منشاء برق متصل باشد . 

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی