از آنجایی که سینک ظرف شویی مضاعف مورد به کار گیری قرار میگیرد و رفتن چربی که استدلال اساسی گرفتی سینک ظرف شوی است دوچندان صورت میدهد گرفتگی سینک ظرفشویی به دور از ذهن نیست . هر چه زودتر به نقص رفع گرفتگی سینک ظرف شویی بپردارید و کارداران ساخت گرفتگی را برطرف نمائید کمتر با گرفتگی های شدید لوله و سینک ظرف شویی مواجه خواهید شد . یافتن روشی اثرگذار برای مفتوح کردن گرفتگی سینک ظرف شویی میتواند شمارا درین لوله بازکنی سینک ظرف شویی کمک کند . برای دوری از گرفتگی لوله از ورود مواد پایین به خط مش آب سینک ظرف شویی دوری فرمائید : لوله بازکنی مشهد
تهماندههای طعام
برنج
خرده نان
تکههای ریز گوشت
گل و لای صیفی جات و میوها
چربی های مرغ و ماهی
و . .
روش بازکردن گرفتگی سینک ظرف شویی :
روش های گوناگونی برای مفتوح کردن سینک ظرف شویی موجود هست که هر مورد به طوری چنانچه در طول مطلوب و به صحت به کارگرفته شوند میتوانند خط مش گشا باشد . تولید یک مکش توانا با به کار گیری از تلمبه ی دستی از طریق های پیشگیری از گرفتگی لوله ش آشپزخانه میباشد . درصورتیکه لوله های آشپزخانه ی شما دیرین می باشند و همیشه مبتلا گرفتگی شود برای دوری از این گرفتگی سه ضابطه را رعایت فرمائید .
ریختن آب جوش بعد از شستن ظرف ها , خودداری از رفتن روغن و تکه های طعام در لوله , به کارگیری از تلمبه ی دستی بعد از شستن ظرف ها .
موثرین روش های بازکردن گرفتگی لوله :
از کارآمد ترین روش های لوله بازکنی و شایع ترین روش های بازکردن گرفتگی لوله به کار گیری از لوله بازکن های شیمیایی و فنر لوله بازکنی میباشد . تعیین روش اثر گذار برای بازکردن گرفتگی لوله بسته به میزان گرفتی است . بعضی اشخاص برای رفع ایراد گرفتگی مداما از محلو ل های شیمیایی استفاد می نمایند . استعمال از محلول های شیمیایی میتواند برای سیستم فاضلاب و همینطور سالم اشخاص منرل ضرر و زیان توشه باشد . برای بازکردن گرفتگی های شدیدی لوله خوب تر است از فنرهای لوله بازکنی برای این عمل به کار گیری فرمایید .
برای خرید لوله بازکن های شیمیایی توجه نمائید که محلول لوله بازکن منحصر به فرد رفع گرفتگی لوله های آشپزخانه باشد . این محلول ها اسیب کمتری به جداره ی لوله وارد کرده و تنها چربی ها و مواد رسوب کرده به جداره ی دیوار را در خویش حل می نمایند .
در به کار گیری از محلول های لوله بازکن اعتنا ضروری و کافی را به عمل گیرید و نگذارید محلول بازه زمان متعددی را در لوله باقی بماند .
تعمیر فلوتر سیفون دستشویی
ساخت فساد در سیفون سرویس بهداشتی علل خصوص در بخش فلوتر این دستگاه موجب سرریز شدن آب دستشویی خواهد شد . هدر رفتن آب سرویس بهداشتی به دلیل فساد فلوتر دستشویی یکیاز مشکلاتی است که تعمیر آن نیاز به مهارت دارااست . برای یادگرفتن رفع اشکالات فلوتر سیفون سرویس بهداشتی این بخش را مطالعه کنید :
” خواسته از سرریز , مالامال شدن بدون نقص مخزن و خروج آب از لوله سرریز یا این که درب مخزن است .
اعم از عوارض فساد فلوتر سیفون مشتمل بر مورد ها ذیل است .
۱ - همت غلط فلوتر ( شناور ) یا این که شیر در اختیار گرفتن مرحله آب :
این ابزار طول آب را درون مخزن اثبات نگه میدارد . با کاهش مرحله آب و ذیل وارد شدن طول توپی شناور , شیر گشوده شده و جریان آب به درون مخزن برقرار می شود . ذیلا به بررسی مشکلات این ابزار میپردازیم :
2 - کج مسدود شدن فلوتر :
محل خروجی آب از فلوتر بایستی به طور کامل در جهت خط عمود بر کف مخزن باشد . درحالتی که که فلوتر کج بسته شده باشد فشار وارداتی به توپی به صحت به شیر منتقل نشده و بازدارنده مسدود شدن بی نقص شیر می شود .
3 - ریگلاژ نبودن فلوتر :
در بعضا فلوتر ها قابلیت تغییر و تحول ارتفاع فلوتر موجود هست . با افزودن ارتفاع اهرم می شود به توان توپی برای غلبه بیشتر به فشار آب محل ورود افزود . بدین ترتیب جلوی نشت آب هنگام بسته بودن فلوتر را می توان گرفت .
گیر کردن ذرات جامد آویزان در محل شیر فلوتر ( شناور ) : می توان با گشودن فلوتر و پاک نمودن محل انقطاع و وصل آب , نقص را بر طرف نمود .
4 - از عمل افتادن توپی :
گهگاه شاید به دلیل رخنه شدن توپی آب به آن وارداتی و بازدارنده شناوری توپی ( روی آب ماندن ) شود . این مورد میتواند سبب از فعالیت افتادن فلوتر گردد . برای حل اختلال می توان برای بده بستان توپی یا این که کل فلوتر مبادرت نمود . ولی در صورتیکه که به میزان کافی وقت و طاقت دارید میتوانید با کشف کردن محل نشتی با سرنگ آب باطن آن را خالی نموده و بعد از آن با گونه های چسب مایع غیر محلول در آب ( نظیر : چسب PVC ) نسبت به بستن محل نشتی مبادرت نمائید .
فساد واشر و قطعات لاستیکی شیر فلوتر : نسبت به بده بستان فلوتر مبادرت فرمائید . در هنگام نصب فلوتر باطن فیتیتگ محل ورود مخزن به مقدار کافی نوار تفلون بدور رزوه های فلوتر بپیچید تا با اندکی پیچاندن آب بند گردد .
۲ - ورود آب از محل خروجی به مخزن ( رجوع و برگشت از لوله ) :
در اکثری از سیستم های لوله کشی منازل برای کاهش مصرف برق و زیر آوردن استهلاک تاسیسات آبرسانی , لوله کشی آب ساختمان را بعداز پمپ بی واسطه با واسطه یک شیر یک طرفه به محل ورود آب ساختمان متصل می کنند ( لوله Bypass ) . براین اساس در صورت کافی بودن فشار آب شهری , پمپ روشن نمیشود و آب مستقیما از کانال شهری به لوله کشی ساختمان وارد می شود . به علاوه در مواقع انقطاع برق و فعالیت نکردن پمپ , آب ساختمان با فشار ارگانیک کانال شهری تامین میگردد . همینطور در مواقع افت فشار , پمپ با امر سوییچ فشار سنج ( pressure switch ) روشن شده و آب از مخزن مکیده و به درون کانال لوله کشی ساختمان وارد می شود .