1 - هیچ زمان محل ورود یا این که خروجی هوای دستگاه های تهویه مطبوع را مسدود نکنید . این کار میتواند موجب رجوع و برگشت هوای خروجی به طور بی واسطه به دستگاه و یا این که نرسیدن هوای کافی به دستگاه شود . همینطور رجوع و برگشت بدون واسطه هوا از مسیر خروجی دستگاه منجر کاهش بازده دستگاه می شود و در هر دو دستگاه داخلی , بیرونی , تبادل حرارتی مطلوب , میان هوا و مبرد انجام نده و فشار غیر عادی در سیستایجاد می شود و در طولانی مقطع سبب ساز زخم دورازشوخی به کمپرسور می شود . دستگاه داخلی و بیرونی سیستم های اسپلیت می بایست در فضایی نصب گردند که جریان هوای کافی جهت تبادل حرارتی وجود داشته باشد , در غیر این صورت بازدهی دستگاه به شدت کاهش مییابد .
2 - هیچ وقت دستگاه های تهویه مطبوع را در حفاظ بسته قرار ندهید ; به دلیل آنکه احتمالا هوای خروجی مستقیما وارد دستگاه شده و موجب پیدایش انواع و عدم کارکرد درست شود . ضمننا خدمت و دسترسی به دستگاه هم اختلال خواهد بود . در فیض افت بازده در دستگاه بهوجود آمده و نهایتا سبب ساز مصدومیت کمپرسور خواهد شد .
3 - هیچ وقت محل ورود یک دستگاه بیرونی روبروی خروجی دستگاه دیگر قرار نگیرد . این کار منجر افت بازده خروجی دستگاه می شود در صورت نصب تعدادی دستگاه کنار نیز آنان را پهلو به پهلو یا این که پشت به پشت نصب نمائید . ورود هوای گرم بیرون شده از یک دستگاه بازده دستگاه روبرو را به شدت کاهش میدهد .
4 - به گردش درست هوا در دستگاه بیرونی اعتنا فرمائید . سرعت باد می بایست بیشتر از 7 متر بر ثانیه باشد در صورت کار نکردن حرفه دستگاه بیرونی , نکن است صدمات دور از شوخی به سیستم وارد شود . دقت داشته باشید یونیت بیرونی بایستی به طوری نصب شود که باد از روبرو به آن وزیده نشود , در غیر این صورت راندمان دستگاه کاهش پیدا خواهد کرد .
5 - به حالت نصب دستگاه بیرونی اعتنا نمائید :
این دستگاه را در مکان هایی که احتمال توده شدن برف روی آن موجود هست نصب نکنید
درصورتیکه در یک پارکینگ این دستگاه را نصب میکنید دقت نمائید که ماشین جلوی آن بوستان نشود و راه و روش هوار را مسدود نکند
نصب دستگاه در سایه سبب ساز ارتقا بازده و کاهش مصرف برق می شود . ضمننا به کارگیری از سایه بان چنانچه که مزاحم گردش هوا نباشد پیشنهاد میشود .
6 - زمانی دستگاه داخلی را به طور دیواری نصب میکنید اعتنا فرمایید شیوه لوله در آن حتما گشوده بوده و محل نصب تماما مرحله باشد تا آب از دستگاه چکه نکند . هیچ گاه از لوله در این مشترک برای دو دستگاه استعمال ننمایید .
7 - محل نصب دستگاه را به حیث خدمت و تعمیرات در جای مطلوب در لحاظ بگیرید ; تا در صورت پیدایش خلل و نیاز به تعمیرات به خلل بر نخوریم . سفارش می شود دستگاه را بر روی پشت بام یا این که حیاط نصب فرمایید تا در مواقع لزوم به راحتی به آن دسترسی داشته باشید .
8 - محل نصب دستگاه بیرونی را به نظر صدا و لرزش و همینطور هوای گرم خروجی آن پیش گویی فرمائید . صدا و هوای گرم خروجی از دستگاه بیرونی شاید موجب سلب آسایش مصرف کننده و سایرین شود .
9 - نصب دستگاه بیرونی در حوالی مولده های حرارتی و دودکش خطا است ; چون سبب ساز افت بازده و فساد دستگاه خواهد شد .
10 - دستگاه داخلی را در سطحی صحیح و مرحله نصب نمایید . عدم نصب درست احتمال دارد موجب توزیع نامطلوب مبرد در کویل دستگاه و همینطور تخلیه غیر مناسب آب تقطیر شده و آب از بخش های دیگر چکه کند .
11 - دستگاه های داخلی سقفی می بایست در مسافت مطلوب از مرحله زمین نصب شود در غیر این صورت , توزیع و پرتاب هوا به طور مطلوب نبوده و سرمایش یا این که گرمایش به طور درست انجام نخواهد شد .
12 - دما را به طور مطلوب تهیه فرمائید در غیر این صورت موجب استهلاک زودرس دستگاه خواهد شد .
13 - دستگاه های داخلی اسپلیت را در معرض هوای گرم و مرطوب محیط خارج نصب نکنید ; به دلیل آنکه موجب تلف کردن سرمایش و تقطیر رطوبت و در فیض توده شدن آب در حوالی دستگاه می شود . همینطور از ورود هوای محیط به باطن اتاق و خروج هوای اتاق به خارج در طولانی مقطع پرهیز فرمائید ; به این دلیل که راندمان سیستم را به شدت کاهش میدهد .
14 - دستگاه داخلی , علی الخصوص در شرایط گرمایش می بایست در محلی مطلوب نصب شود تا توزیع مطلوب دما و جریان هوا در تمام محیط وجود داشته باشد .
15 - دستگاه های داخلی را در مکان هایی که هوای آن ها دربردارنده دود , گرد و غبار و ذرات آویزان ریز است ( نظیر کارگاه های صنعتی ) نصب ننمایید ; چراکه موجب گرفتگی غربال و کویل اواپراتور شده و نهایتا موجب افت بازده دستگاه می شود .
16 - دستگاه را در معرض لرزش و صدای شدید نصب نکنید , لرزش و صدای شدید دستگاه هایی نظیر دستگاه تراش میتواند روی میکروپروسسورهای دستگاه و قطعات اساسی آن تاثیر بگذارد .
17 - مراقب باشید که در هنگام نصب , گرد و غبار و ذرات ریز وارد لوله های مبرد نشود . این ذرات احتمالا لوله موبین را مسدود نموده یا این که به کمپرسور صدمه بزند و موجب کوتاه شدن قدمت کمپرسور شود . در مواردی که رمز لوله گشوده است , حتما بوسیله یک درپوش آنرا ببندید تا از ورود ذرات و گرد و غبار به باطن لوله خودداری شود . باطن لوله های مسی را بعداز خرید و پیشین از آغاز پروسه لوله کشی حتما بوسیله گاز ازت پاک کنید تا از گرد و غبار و یا این که ذرات ریز احتمالی تخلیه شود .
18 - مراقب باشید که آب وارد لوله های مبرد نشود , ورود آب به سیستم و لوله های مبرد , لوله موبین را مسدود نموده و یا این که به کمپرسور صدمه میزند . در مواردی که رمز لوله ها گشوده است مراقب باشید آب باطن آن ها نرود و همینطور در روزهای بارانی ذیل قطرات باران لوله کشی ننمایید , به دلیل آن که احتمال دارد آب باران و رطوبت وارد لوله
- ۹۶/۱۲/۰۶